Mijn naam is Hannelore Camps. Ik heb drie kinderen in de leeftijd van 22,26 en 27 jaar.  

Ik ben als verpleegkundige werkzaam geweest tot 2010. In de functie verpleegkundige heb ik mijn ervaringen opgedaan op  de interne afdeling hierna heb ik met veel plezier 17 jaar  op de verloskamers gewerkt waarna ik naar deze boeiende jaren 1 jaar IC en als ADHD verpleegkundige heb mogen werken.  N.a.v de functie als ADHD verpleegkundige die ik de laatste 5 jaar heb mogen uitvoeren, ben ik me gaan verdiepen in het typerende ADHD gedrag en de complexheid van problemen die hieruit kunnen ontstaan, 

 

Mijn concepten zijn gebaseerd vanuit de interesse: oorzaak en gedrag bij personen met ADHD en ADD. Ik ben een psychoanalyticus. 

 

Een Psychoanalyticus is een neutrale luisteraar, die de cliënt met adviezen en inzichten verder op weg helpt in zijn reis door het onbewuste en daarbij de relatie met de cliënt in de gaten houdt. Het einddoel van de therapie is een verandering in het gevoelsleven van de cliënt, een vernieuwd begrip over het onbewuste, waardoor de cliënt zonder de hulp van de Psychoanalyticus zelf evenwicht kan vinden in het leven. Het werk van een Psychoanalyticus kan hiermee het leven van mensen ingrijpend veranderen.

Ik ben naar aanleiding van de oorzaak van ADHD die wetenschappers hebben ontdekt,  gaan uitzoeken hoe het komt dat kinderen met AD(H)D specifieke gedragskenmerken vertonen.